Izbira kategorije

Na vrhu spletne strani so izpisane kategorije po katerih smo razdelili izdelke. S klikom na ime ene izmed njih se vam prikažejo vsi izdelki, ki se nahajajo v kategoriji, medtem ko se vam bodo v primeru, ko se boste z miško le postavili (in ne kliknili) na ime kategorije, spodaj izpisale podkategorije, ki so v nekaterih primerih še podrobneje razdeljene v več različnih sekcij.

Možnosti razvrščanja izdelka

Ob kliku na kategorijo se vam na strani prikažejo izdelki. Slednji se vam lahko prikazujejo v obliki mreže ali seznama, kar si izberete s klikom na eno izmed ikon, ki se nahajata pod imenom kategorije. V primeru, da kategorija vsebuje več kot 24 izdelkov, boste opazili, da se vam med razvrstilno ikono Seznam in Število izdelkov prikaže več številk, ki označujejo število strani z izdelki izbrane kategorije. S klikom na eno izmed omenjenih številk se tako premaknete na izbrano stran izdelkov. Pri napisu Število izdelkov si lahko izberete želeno količino izdelkov za katero želite, da se vam prikaže na strani (možnosti so 24, 48 in 72), izdelke pa lahko s klikom na okvirček poleg napisa Uredi po razvrstite glede na položaj, ime ali ceno in sicer tako, da kliknete na puščico poleg napisa in izberete izbrano kategorizacijo.

Izbira izdelka

Če se z miško postavite na izbrani izdelek, boste opazili, da se vam prikaže možnost z imenom “Pokukaj v HIšKO”. S klikom na omenjeno možnost, se vam odpre novo okno, ki prikazuje ime, kratek opis in ceno izdelka. V primeru, da ste izdelek že odločeni kupiti, si izberete le še eno izmed ponujenih količin in kliknete na napis V košarico, v nasprotnem primeru pa s klikom na križec (X) podrobnejši pogled zaprete in se spet znajdete na pregledu izdelkov v obliki mreže ali seznama.

Nakup izdelka

Če se odločite za nakup določenega izdelka, ga s klikom miške odprite, nato pa na desni strani izberite količino izdelkov, ki bi jih želeli ter kliknite napis V košarico. Količino izdelkov, ki so v vaši košarici, imate vedno izpisano v zgornjem desnem delu ekrana. Če ste si premislili in določenega izdelka ne želite več kupiti, ga lahko iz košarice odstranite s klikom na križec poleg izdelka (X). Če imate v košarici več izdelkov pa želite odstraniti le enega izmed njih, pod količino napišite številko 0. V primeru, da želite spremeniti le naročeno količino izdelkov, se z miško premaknete do okenčka, kjer je zapisana količina, kliknete in vnesete novo količino, nato pa OBVEZNO PRITISNITE gumb Posodobi košarico.

Urejanje košarice

Ko izdelek enkrat dodate v košarico, si lahko v njej pred končnim nakupom še zadnjič ogledate podrobnosti o izdelku, nato pa kliknite na gumb Zaključi nakup. V tem koraku boste morali izpolniti še podrobnosti v zvezi z osebnimi podatki in načinom dostave ter plačila, nato pa lahko s klikom na gumb Oddajte naročilo nakup dokončno zaključite in se nasmejite :).